O NAMA

O nama…

Dom je utočište i oaza u kojoj se smijemo, slavimo, živimo i dijelimo najintimnije trenutke, uživamo u druženju s obitelji i prijateljima, kuhamo, čitamo i… što je najvažnije, mjesto kojem se uvijek vraćamo. Stoga je važno da nas okružuju lijepe, kvalitetne i praktične stvari koje će nam oplemeniti život i učiniti ga ljepšim i jednostavnijim.

Korak se razvio iz ideje kako svoj životni prostor pretvoriti u osobni doživljaj i vlastitu priču. Zamišljen je kao mjesto u kojem možete dobiti inspiraciju, poticaj i ideju kako da svoj način života, svoje želje i potrebe implementirate u svoj životni prostor.

Korak nudi širok asortiman proizvoda i mnoštvo ideja kako da prostor u kojem živite bude mjesto u kojem se prepoznajete, volite ga i dijelite s ljudima koje volite. Dekorativni, ambijetalni i praktični predmeti, vrhunski europski brandovi, interesantne ideje….  

Kroz svih ovih 19 godina gradili smo svoj imidž, pratili trendove, ali nastojali ostati vjerni svom stilu i ukusu. Hvala što ste to prepoznali i što ste uz nas sve ove godine .

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.